Pogoji udeležbe v spletnih programih izvajalca EduBiz, Marija Maruša Jovanović s.p.

Pogoj za sodelovanje z nami (z EduBiz, izobraževanje, Marija Maruša Jovanović s.p.) je naročilo oddano preko spletne strani eDogodek.si ali preko e-pošte, na podlagi katere se izda predračun ali izstavi račun. Naročilo se smatra kot pogodba o sodelovanju (kjer so navedeni vsi pogoji naše storitve).

Naše storitve:

  • eSvetovanje: individualna svetovanja v obliki spletnih srečanj v živo
  • eIzobraževanje: spletni tečaji – vodeni (sinrono - v živo, ali daljši asinhroni mentorski programi) ali za samostojno delo (avtomatizirani)
  • vzpostavitev eAkademije


Sodelovanje se začne

  • eSvetovanje: ko je prejeto plačilo in dogovorjeni datumi svetovanj
  • eIzobraževanje: ko je prejeto plačilo in udeleženec vpisan v posamezni spletni program (v spletno učilnico) v eDogodek.si spletni akademiji (ponavadi v roku 24 ur od prejema potrdila plačila)
  • Vzpostavitev eAkademije: ko je naročnik oddal naročilo in opravil brezplačen posvet

Odstop od sodelovanja in druge obveznosti naročnika – za eSvetovanje:

Naročnik (kupec) lahko od sodelovanja odstopi z vnaprejšnjo pisno odpovedjo (velja preko elektronske pošte), ki pa je lahko podana najkasneje 24 ur pred prvim svetovalnim razgovorom.

Ko je naročnik (kupec) že v procesu svetovanja in želi odstopiti od sodelovanja, se mu lahko predlaga morebiten drug (ustreznejši) paket – v preračunani vrednosti oz. z doplačilom s strani naročnika. V kolikor ne sprejme ponujenega paketa, mu izvajalec (EduBiz, Marija Maruša Jovanović s.p.) ni dolžen povrniti zneska svetovanja.

Obveznosti naročnika (kupca) so redno prihajanje na svetovalne razgovore (odpoved oz. prestavitev ure svetovanja najkasneje 24 ur pred dogovorjenim terminom).

Odstop od sodelovanja in druge obveznosti naročnika – za eIzobraževanje:

Avtomatizirani spletni izobraževalni programi: zneskov za vplačana spletna izobraževanja, ki so v celoti avtomatizirana, ne vračamo.

Vodeni spletni izobraževalni programi: zneskov za vplačana spletna izobraževanja, ki so vodena, ne vračamo. Lahko pa se naročniku predlaga morebiten drug (ustreznejši) paket – v preračunani vrednosti oz. z doplačilom s strani naročnika. V primeru da se naročnik ne more udeležiti vodenega izobraževanja, lahko zamenja udeleženca programa (namesto njega se izobraževanja lahko udeleži nekdo drug).

Druge obveznosti naročnika (kupca) so spoštovanje avtorskih pravic izvajalca/ ponudnika eIzobraževanj (prepovedano kopiranje in distribuiranje vsebin iz spletnih izobraževalnih programov) in spoštovanje net etike v eIzobraževanjih, kjer je prisotno skupinsko učenje.

Izvedba eIzobraževanj: spletni tečaji za samostojno učenje in mentorski programi (individualni ali skupinski)

Vsa eIzobraževanja potekajo na platformi Teachable, na naslovu naše spletne akademije: https://eDogodek.Teachable.com. Pogoj za dostop do izobraževalnih vsebin je torej vpis v spletno akademijo. Uporabniško ime in geslo, ki ju ustvariš na spletni akademiji, sta tvoja last in ju lahko uporabljaš zgolj ti osebno. V primeru zlorabe (na primer posredovanje uporabniškega imena in gesla drugi osebi) si pridružujemo pravico, da izbrišemo tvoj uporabniški račun iz spletne akademije – tudi če si program plačal.

Vzpostavitev eAkademije

Gre za storitev, ki je dokončna. Odstop od sodelovanja je možen, dokler ne začnemo s postavljanjem eAkademije.


EduBiz, izobraževanje, Marija Maruša Jovanović s.p., Groharjeva ulica 6, 1241 Kamnik

ID za DDV: SI69429103, TRR SI56 0231 1026 2574 693
Podjetje je vpisano v poslovni register RS pod matično št. 8114102000 s šifro dejavnosti 85.590.

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).