Načrtuj svoj spletni program - avtomatiziran, voden ali v živo - od strukture do vsebine in nalog

V štirih korakih do načrta za svoj (prvi) eDogodek: naredi načrt strukture posnetega spletnega tečaja, vodenega online programa ali eDelavnice v živo

Se poigravaš z idejo, da bi naredil svoj spletni izobraževalni program (takega, v živo ali pa posnetega ali pa mogoče mentorski program), pa ne veš, kje začeti?

Pogosta napaka pri pripravi izobraževalnih spletnih programov je namreč 'sindrom pomivalnega korita': ko izvajalec ne ve točno, katere vsebine (in koliko informacij) bi vključil ali pa želi vključiti VSE, kar ve ... pa potem nameče vso posodo v (eno) korito. Izogni se temu in naredi spletni izobraževalni program, ki je prijazen udeležencu.Predvsem pa ne pozabi, da mora spletno izobraževanje vsebovati ne le INFORMACIJE, pač pa elemente, ki pripeljejo do TRANSFORMACIJE (rezultata, spremembe - v življenju, pri delu, v odnosih, načinu razmišljanja ...).

Saj veš, ljudje ne hodijo v fitnes, da bi vedeli, kako postati fit, temveč, da to postanejo!

Ne glede na to, ali delaš spletni izobraževalni program (eDogodek) za to, da boš prodajal svoj know-how ali pa za to, da boš stranke poučeval o rešitvah, ki jih prinašajo tvoji produkti in storitve (izobraževalni marketing), ZAČNI S PLANIRANJEM - načrtom strukture spletnega izobraževalnega programa!

Nauči se, kako zasnovati (in na podlagi tega kasneje posneti oz. izvesti) posnete video treninge (spletne tečaje) ali pa webinar izvedbe v živo (eDelavnice) ter zapakirati vsebino v spletni izobraževalni program.

Moj moto je: Da bo profitabilno, naj bo edukativno! Naj postane to tudi tvoj moto in pripravi IZOBRAŽEVALEN spletni program, ki bo tvojim strankam dajal res tisto, pravo vrednost, jih spravil v akcijo ... in ne le dal kupa informacij (ki ga tako ali tako že lahko dobijo na spletu).

KAKO TO GRE?

TAKOJ dobiš dostop do vseh vsebin. Skupaj dobrih 60 minut video predavanj in nalog, aktivnosti in napotkov, ki te korak za korakom vodijo, da pripraviš svoj plan.

Korake si nato razporejaš sam - glede na tvoj čas in tvojo razpoložljivost. Za več podrobnosti pa klikni na gumb Predogled prve lekcije v učni poti.

Učna potPogosto zastavljena vprašanja


Kdaj se začne in konča ta spletni tečaj?
Ta spletni tečaj se začne točno tisto minuto, ko se vpišeš vanj. In se zaključi, ko ga zaključiš sam. Je namreč tečaj za SAMOSTOJNO učenje. Vsebine je za približno 1 uro, ki pa je (da je lažje pebavljiva) razdeljena v 5 modulov. Fora pa je, da samo to, da predelaš vsebino (pregledaš videe), ne bo naredilo tvojega načrta. Zato je za vsakega od 5-ih korakov predvideno še pol ure do eno uro dela. Moduli in vsebine so ti na voljo TAKOJ in ostanejo odprti in na voljo, dokler pač ne končaš tečaja. In seveda, tudi ko enkrat končaš tečaj, se ponovno lahko vpišeš vanj - brezplačno.

Tvoj suport


Marija Maruša Jovanović
Marija Maruša Jovanović

"Ker verjamem, da ima sodobna tehnologija moč, da se znanje širi hitreje, ceneje – učinkoviteje! Pa še zabavno je!"

Hojla, Maruša tukaj,

ker želim omogočiti večjo dostopnost do izobraževanj, sem na misiji širjenja spletnega učenja in poučevanja. Zate sem v svoje eLearning programe zapakirala svojih:

  • 15 let (samo)izobraževanja o izobraževanju odraslih
  • 7 let neposrednega dela v (korporativni) eLearning industriji
  • 8+ let izkušenj v izobraževalnem marketingu
  • 3 leta v lastnem edukativnem biznisu

In ves svoj eLearning entuziazem - da sodobna (izobraževalna) tehnologija lahko služi tudi tvojemu (malemu, solo, coaching, predavateljskemu, svetovalnemu ... ali bodočemu) eduBiznisu!