Hojla, eduPodjetnik, Maruša tukaj,

ali v svojem biznisu tudi izobražuješ, morda coachaš, svetuješ, mentoriraš? S svojo lastno spletno akademijo si lahko svoj eduBiznis zelo posimpliraš. Kako?

 • Postavi svojo brezplačno predstavitveno delavnico (ki jo sicer izvajaš v promocijske namene, na terenu) še v spletni obliki in omogoči, da te tako spozna še več oseb, ki sicer morda ne bi nikoli prišle na tvoje delavnice na teren.
 • Prodajaj svoj know-how v obliki avtomatiziranih spletnih tečajev za samostojno učenje in omogoči svojim udeležencem, da znanje osvajajo, ko jim ustreza in v tempu, ki si ga splanirajo sami.
 • Izvajaj vodene izobraževalne programe (seminarje, akademije, delavnice) še online in doseži več strank.
 • Dopolni svoje 'terenske' delavnice in akademije še z dogajanjem in soDelovanjem v spletnih učilnicah - omogoči komunikacijo med posameznimi srečanji, oddajanje nalog ali preprosto dodajaj dodatne vire za učenje.
 • Ali pa svoje individualne coachinge, mentorstva in svetovanja sproti arhiviraj v obliki spletnih učilnic, kamor naložiš posnetke Zoom srečanj ali narediš zapisnike srečanj 'na terenu', morda naložiš dodatne vire za učenje, sprejemaš naloge ... kar pač potrebuješ.
 • Oziroma razmisli, kako lahko še naprej "neguješ" odnos s svojimi obstoječimi udeleženci ter jim dodajaš nove in nove vsebine - bodisi brezplačno ali v obliki mesečnih suportnih programov.Izvajaš spletne izobraževalne programe in potrebuješ svojo spletno akademijo?

*** Postavi svojo lastno spletno akademijo na Teachable tudi ti - preizkusi BREZPLAČNO***
Kako ti lahko olajšam cel proces, da že jutri začneš s svojo lastno spletno akademijo?

Hiter 1-urni brezplačen 'onboarding'/ seznanitev - lastna akademija

 • če imaš pripravljen material (logotip, barve svoje blagovne znamke, naslovno fotko), lahko postaviva vstopno stran,
 • seznanim te, kako se lokalizira prevode (brezplačno ti predam slovenske prevode)
 • pokažem ti, kako se kreira spletne tečaje/ programe, nalaga vsebino, postavlja strani
 • tekom onboardinga NE lokalizirava platforme v celoti in ne spiševa pogojev uporabe in pravilnika o zasebnosti ...

------> REZERVIRAJ SVOJ BREZPLAČEN TERMIN za razgovor z mano v živo (na daljavo): eDogodek.si/Rezerviraj


Dnevni brezplačen suport v Facebook skupini Podjetniki izobražujemo spletno

 • poleg video navodil za uporabo Teachable platforme še vsakodnevni eVodniki iz področja snemanja video lekcij, izvajanja Zoom delavnic in sestankov, postavljanja spletnih strani in optin strani in landing strani za promocijo in prodajo eduProgramov
 • na voljo brezplačen suport/ odgovori na vprašanja v zvezi s platformami za eduPodjetnike
 • možnost promocije tvojih brezplačnih in plačljivih spletnih eduProgramov in spletne akademije

Pridruži se nam - brezplačno, tudi če še nisi uporabnik platforme Teachable in morda te navdušimo:

Podjetniki izobražujemo spletno
Zaprta group · Št. članov: 203
Pridruži se skupini
Izobražuješ, coachaš, svetuješ, mentoriraš ... ali kakor koli drugače suportiraš svoje stranke? S pomočjo sodobnih orodij lahko to počneš na bolj sodo...


Koliko stane najem akademije?

Najem platforme v lastni režiji (lastna eAkademija) stane približno 34 € na mesec (preračunano iz dolarjev). V to ceno je zajeto neomejeno število spletnih učilnic, neomejeno število vpisanih udeležencev, neomejeno število dokumentov (pdf-jev, videov, avdio datotek ...) in tudi gostovanje videov (že samo gostovanje videov na platformi Vimeo na primer stane 16 € mesečno!).

To je toliko kot ura najema sejne sobe ali manjše predavalnice! Že s samo enim brezplačnim spletnim tečajem pa lahko dosežeš vsak mesec toliko oseb, kot bi jih dosegel morda na eni ali dveh delavnicah na terenu. Ali pa prihraniš pri izvedbi individualnega svetovanja. Ali pa si ustvariš pasiven dohodek s prodajo eTečajev in mesečnih programov. Ali pa ... enostavno postaneš bolj 'user-friendly' za svoje uporabnike, saj jim vsaj teoretične vsebine ponudiš, da si jih ogledajo, ko oni to želijo. Terenske izvedbe oz. srečanaj pa izkoristiš za bolj poglobljene treninge in coachinge.

Največja prednost lastne spletne akademije je lasten brending: ime spletne akademije lahko odraža ime tvoje blagovne znamke, spletna stran in tečaji so lahko v barvah tvoje znamke, dodaš lahko podstrani z lastno vsebino, pišeš celo lasten blog ...

------> REZERVIRAJ SVOJ BREZPLAČEN TERMIN za razgovor z mano v živo (na daljavo): eDogodek.si/Rezerviraj


Poglej DEMO spletno učilnico (ne potrebuješ registracije: https://edogodek.teachable.com/p/demo-ucilnica


Izobražuj sodobno, soDeluj svobodno!

Marija Maruša Jovanović, vodja eDogodek.si spletnega učnega mesta