Naj eDogodki služijo tudi tvojemu biznisu (na voljo brez registracije)

V 30 minutah do postavitve lastnega koncepta: naj ti eDogodek služi kot brezplačnik za izobraževalni marketing ali pa spletno p(r)odajaj svoje znanje

   Oglej si video

Si opazil, da vse več malih podjetnikov in samostojnih izvajalcev ponuja svoje znanje v obliki spletnega izobraževanja? Veš zakaj?

  • Ker tako optimizirajo svoj čas - da ne razlagajo osnovnih znanj iz svoje ponudbe ves čas znova.
  • Ali pa zato da na tak način dosežejo tudi ljudi, ki jih sicer ne bi mogli.
  • Skratka, za to da pRodajajo svoj know how - svoje znanje.

Zato, ker so spoznali, da jim spletni tečaji lahko služijo - kot spletni izobraževalni produkt, ki je odprt 24/7 in dela namesto njih ali pa kot spletni mentorski program, ki jim omogoči dodatno svobodo.

Ampak - kje začeti? Kako se lotiti vpeljave eLearninga v svoj biznis? Kako vedeti, kaj ponuditi - posnete vsebine ali vsebine v živo? In bistveno vprašanje: ali lahko eLearning služi tudi tvojemu biznisu?

Poglej si brezplačno spletno predavanje in se odloči, ali lahko spletno izobraževanje služi tudi tebi.


Vsebino si lahko ogledaš tudi brez prijave. Klikni na gumb PREDOGLED v Učni poti.


Učna pot



Pogosto zastavljena vprašanja


Kdaj se začne in konča ta spletni tečaj?
Ta spletni tečaj se začne točno tisto minuto, ko se vpišeš vanj. In se zaključi, ko ga zaključiš sam. Je namreč tečaj za SAMOSTOJNO učenje. Ker je vsebine le za približno 30 minut, predlagam, da se ga lotiš v enem šusu, na en mah. Tudi ko ga zaključiš, se lahko ponovno vpišeš vanj - še vedno brezplačno.
Zakaj je ta tečaj brezplačen? Kakšna je fora v ozadju?
V tem spletnem tečaju razlagam popolnoma osnovne stvari o tem, zakaj in kako vpeljati eLearning (programe) v tvoj biznis. Ker verjamem v optimizacijo časa (beri: ker se mi ne da enih in istih stvari kar naprej ponavljati), sem osnovne informacije zapakirala kar v spletni tečaj. Kaj veš, morda medtem ko se ti učiš o vpeljavi eLearning v svoj biznis, jaz pečem palačinke. ;-)
Ok, če je to osnovni tečaj - kaj sledi po tem tečaju? Kje se naučim še več?
Ko se seznaniš z osnovami, imaš dve opciji: - če ti je točno jasno, zakaj želiš vpeljati eLearning v svoj biznis in kaj želiš z njim početi, potem lahko nadaljuješ v BREZPLAČNEM tečaju o tem, kako planirati strukturo spletnega tečaja, - če se ti je odprlo kup dodatnih vprašanj ali pa še vedno ne veš točno, zakaj, kaj, kako ... pridi na hiter posvet na daljavo. To je plačljiva storitev, več informacij dobiš v tečaju samem (ker je pač pogoj, da najprej razumeš, za kaj sploh gre in kaj ponujam).

Začni takoj!



Tvoj eFacilitator


Marija Maruša Jovanović
Marija Maruša Jovanović

"Ker verjamem, da ima sodobna tehnologija moč, da se znanje širi hitreje, ceneje – učinkoviteje! Pa še zabavno je!"

Hojla, Maruša tukaj,

ker želim omogočiti večjo dostopnost do izobraževanj, sem na misiji širjenja spletnega učenja in poučevanja. Zate sem v svoje eLearning programe zapakirala svojih:

  • 15 let (samo)izobraževanja o izobraževanju odraslih
  • 7 let neposrednega dela v (korporativni) eLearning industriji
  • 8+ let izkušenj v izobraževalnem marketingu
  • 3 leta v lastnem edukativnem biznisu

In ves svoj eLearning entuziazem - da sodobna (izobraževalna) tehnologija lahko služi tudi tvojemu (malemu, solo, coaching, predavateljskemu, svetovalnemu ... ali bodočemu) eduBiznisu!