Hojla, Maruša tukaj,

ja, nabralo se mi je že kar nekaj brezplačnih spletnih tečajev, ePredavanj, demo programov ... in da ti čim bolje pomagam pri odločitvi, kje začeti s svetom spletnih izobraževalnih dogodkov, sem tukajle nanizala celoten pregled.

Prosim, zavedaj se, da so brezplačniki namenjeni promociji posameznih programov in s tem seznanitvi z osnovnimi zadevami.

Seveda sem se maksimalno potrudila, da so narejeni kvalitetno in da kljub brezplačnosti* dajejo vrednost. Vendar pa v nobenem primeru ne dajejo tako celostne slike in ne zagotavljajo takih rezultatov, kot jih lahko zagotovim v plačljivih programih.


* Brezplačni so seveda za vas, udeležence. Sama pa sem vanje vložila svoj čas, več kot 10 let svojih izkušenj in nenazadnje sredstva za to, da so ti lahko dostopni. Zato prosim podpri moje delo tako, da - če so ti programi in informacije všeč in se ti zdijo uporabni - povej o njih še drugim. Hvala! 😀


Promo eTečaj


Spletni tečaj za vse, ki p(r)odajate svoje znanje in želite doseči več (novih) strank na sodoben in bolj svoboden način - s pomočjo spletnih tečajev

Spletni tečaj je prostodostopen. Spremlja pa ga tudi suportni program, v katerem v 7-ih dneh dobiš še dodatnih več kot 10 video lekcij in s tem obilico dodatnih nasvetov.


Dostop do eTečaja

Demo eUčinica


Learning Management System (LMS), kot je ta, kjer se nahaja tudi eDogodek.si akademija, posimplira in optimizira upravljanje online tečajev/ programov

Demo spletni tečaj: tečaj brez konkretne vsebine - primeri formatov, ki jih lahko naložiš v spletni tečaj. Tečaj je dostopen BREZ registracije. Vendar pa je na voljo tudi za vpis, da izkusiš polno delovanje spletne učilnice.


Oglej si eTečaj

Kako narediti izobraževalni načrt


Vse se začne z dobrim izvedbenim načrtom: kako strukturirati program, kako ga narediti (inter)aktivnega, četudi smo na daljavo, koliko informacij vključiti ...

eTečaj predstavlja primer avtomatiziranega eTečaja - takega, ki ne le podaja znanje, pač pa te spravi v akcijo in pripelje do rezultata. Gre za krajši spletni tečaj, primeren za kreiranje eTečajev, online programov ali eDelavnic v živo.


Vpiši se v eTečaj

Mini eŠola eFacilitiranja


Vse, ampak res vse, kar moraš znati (narediti), če želiš učinkovito izvajati katerega koli od formatov spletnih izobraževalnih dogodkov.

Gre za 13 krajših ePredavanj, ki te popeljejo skozi svet upravljanja izobraževalnih programov online, ki ga nato podrobneje obravnavamo v tazaresni eŠoli eFacilitiranja. Prvo ePredavanje je prostodostopno na predstavitveni strani eŠole eFacilitiranja.


Oglej si prvo ePredavanje

Kdo je Maruša in zakaj pametuje(m) o spletnih izobraževanjih?

Sem Marija Maruša Jovanović, eLearning entuziastka z več kot 10-imi leti izkušenj v eLearning industriji.

Verjamem v dobro kvaliteto online programov, zato skrbim, da tvoji spletni izobraževalni dogodki zagotovijo čim boljši (učni) rezultat tvojih strank in da so tvoja video izobraževanja dodelana za najboljšo virtualno (učno) izkušnjo.

“Ker verjamem, da ima sodobna tehnologija moč, da se znanje širi hitreje, ceneje – učinkoviteje! Pa še zabavno je!”

Več o meni in moji pre-izkušnji v svetu eDogodkov