Hojla, Maruša tukaj,

ja, nabralo se mi je že kar nekaj brezplačnih spletnih tečajev, ePredavanj, demo programov ... in da ti čim bolje pomagam pri odločitvi, kje začeti s svetom spletnih izobraževalnih dogodkov, sem tukajle nanizala celoten pregled.

Prosim, zavedaj se, da so brezplačniki namenjeni promociji posameznih programov in s tem seznanitvi z osnovnimi zadevami.

Seveda sem se maksimalno potrudila, da so narejeni kvalitetno in da kljub brezplačnosti* dajejo vrednost. Vendar pa v nobenem primeru ne dajejo tako celostne slike in ne zagotavljajo takih rezultatov, kot jih lahko zagotovim v plačljivih programih.


* Brezplačni so seveda za vas, udeležence. Sama pa sem vanje vložila svoj čas, več kot 10 let svojih izkušenj in nenazadnje sredstva za to, da so ti lahko dostopni. Zato prosim podpri moje delo tako, da - če so ti programi in informacije všeč in se ti zdijo uporabni - povej o njih še drugim. Hvala! 😀


Kdo je Maruša in zakaj pametuje(m) o spletnih izobraževanjih?

Sem Marija Maruša Jovanović, eLearning entuziastka z več kot 10-imi leti izkušenj v eLearning industriji.

Verjamem v dobro kvaliteto online programov, zato skrbim, da tvoji spletni izobraževalni dogodki zagotovijo čim boljši (učni) rezultat tvojih strank in da so tvoja video izobraževanja dodelana za najboljšo virtualno (učno) izkušnjo.

“Ker verjamem, da ima sodobna tehnologija moč, da se znanje širi hitreje, ceneje – učinkoviteje! Pa še zabavno je!”

Več o meni in moji pre-izkušnji v svetu eDogodkov