Za tiste, ki testirate 7-dnevni dostop: kako ga izkoristiti

Vsebine sicer ni veliko (vsega skupaj za cca. 2 uri in pol). Je pa zelo podrobna. Ne skušaj si je zapomniti, ker nima smisla (boš samo preobremenil svoje možgane 😉).


eTečaj je namreč narejen kot vodnik skozi celoten proces kreiranja daljšega (večurnega eTečaja, ki ti lahko služi kot produkt za optimizacijo časa – da vanj zapakiraš vse svoje znanje, ki ga sicer pogosto ponavljaš, ali kot produkt za prodajo know-howa). Zato nekaj priporočil, da boš v tem tednu vseeno čim bolje izkoristil zadevo:

  • Če želiš eTečaj izkoristiti na polno in narediti svoj lasten eTečaj, predlagam, da si vzameš nekje 8 – 10 ur ter dosledno slediš navodilom. Delaj na DEMO posnetku (takem za cca. 10 minut), ker za daljše posnetke ne boš imel dovolj časa, da bi vse dokončal.
  • Če pa želiš eTečaj samo »preklikati«, da dobiš veliko sliko (big picture), kako postopek sploh gre in kaj potrebuješ, potem pa predlagam, da si ogledaš zgolj videe, ki v naslovu nimajo besede »navodila« (videi z navodili namreč podrobneje razložijo postopek, ki pa ga nima smisla pregledovati, če ne boš tega tudi dejansko preizkusil).


Dostop do eTečaja ti bo na voljo polnih 7 dni od dneva in ure vpisa.


V kolikor se odločiš, da svoj nakup podaljšaš, lahko to storiš v spletni trgovini na eDogodek.si. Na voljo je dostop za 3 mesece in trajen dostop: https://www.edogodek.si/eDog-472/kako-posneti-spletni-tecaj/