Izziv 11: Kako spodbujati komunikacijo in sodelovanje tekom online programa in kako upravljati oddajanje nalog in drugih aktivnosti?

Gre za 12. video v seriji 13-ih kratkih video predavanj Mini eŠole eIzobraževanja. Mini eŠola eIzobraževanja predstavlja vsebino in učno pot tazaresne eŠole eIzobraževanja. Gre za 12-tedenski program, ki te pripravi na učinkovito pripravo in izvedbo (vodenje) izobraževanj preko spleta.

Vsa ePredavanja Mini eŠole eIzobraževanja so prostodostopna - uporabi navigacijo na vrhu strani. Lahko pa se BREZPLAČNO vpišeš v eUčilnico in si ePredavanja pogledaš postopoma - eUčilnica pa beleži, kaj si že pregledal in kaj ne: Vpiši se BREZPLAČNO in si oglej vseh 12 ePredavanj (Če že imaš račun na eDogodek.si akademiji, izberi pod obrazcem za vpis možnost Že imaš uporabniški račun? Prijavi se!)


NOVO: Če bi želel narediti prvi korak v pripravo in izvedbo interAktivnih in učinkovitih online programov, se nam pridruži na BREZPLAČNI eDelavnici v živo v septembru 2020. Prijavi se tukaj:

https://edogodek.teachable.com/p/esola-eizobrazevanja/#edelavnica