Želiš še več in bolj konkretno? Predvsem pa strukturirano in v počasnih dozah?

Tako, to je bil en tak hiter pregled izzivov, s katerimi se spopadamo eduPodjetniki in sodobni izobraževalci, ko gremo online. Vseh 12 izzivov podrobneje predelamo in obdelamo v eŠoli eIzobraževanja. Zastavljena je zelo praktično in tako, da lahko delaš sproti na svoji lastni vsebini in na svojih konkretnih primerih. To pomeni, da jo lahko uporabiš kot lastnega mentorja. eŠolo eIzobraževanja 1x letno izpeljem v vodeni obliki, kar pomeni, da 12 tednov skupaj delamo na nalogah, ki jih tudi osebno pregledam in dam (individualiziran) feedback.

Zraven dobiš tudi dostop do spletnege tečaja o pripravi in snemanju video izobraževanj (spletnih tečajev). In pa dostop do suportnih učilnic za nekatera eOrodja. Vsako leto (dokler bo program živ in aktualen) pa se nam lahko v eŠoli ponovno pridružiš po precej ugodnejši ceni od redne (do 80 % ceneje).

Poglej si v naslednji lekciji še več informacij o eŠoli in njeni izvedbi. Informacije in vpis v eŠolo eIzobraževanja: https://edogodek.teachable.com/p/esola-eizobrazevanja