6 izzivov sodobnega spletnega eduPodjetništva

Gre za 1. video v seriji 13-ih kratkih video predavanj Mini eŠole eIzobraževanja.

V tej seriji te popeljem skozi vprašanja, kot so: kako narediti strategijo online programov (kaj za marketing, kaj za prodajo) ... do 9-ih tem spletnega facilitiranja (vodenja online programov), ki naredijo tvoje spletne izobraževalne/ mentorske programe bolj učinkovite za udeležence ter bolj lahkotne zate (snovanje transformativnih online programov, načini prezentiranja eVsebin, snemanje in urejanje video izobraževanj, tehnično - vsebinsko - komunikacijsko - motivacijsko upravljanje vodenih online programov in izvedb v živo, a na daljavo).

Vsa ePredavanja so prostodostopna - uporabi navigacijo na vrhu strani. Lahko pa se BREZPLAČNO vpišeš v eUčilnico in si ePredavanja pogledaš postopoma - eUčilnica pa beleži, kaj si že pregledal in kaj ne: Vpiši se BREZPLAČNO in si oglej vseh 12 ePredavanj (Če že imaš račun na eDogodek.si akademiji, izberi pod obrazcem za vpis možnost Že imaš uporabniški račun? Prijavi se!

P.s.: Mini eŠola eIzobraževanja predstavlja vsebino in učno pot tazaresne eŠole eIzobraževanja. Gre za 12-tedenski program, ki te pripravi na učinkovito pripravo in izvedbo (vodenje) spletnih izobraževanj preko spleta.

Opomba: eŠola eIzobraževanja se je pred kratkim preimenovala, zato je v videih omenjen naziv eŠola eFacilitiranja, ki pa je zgolj predhodno ime eŠole eIzobraževanja. Vsebina in namen eŠole ostaja enak ne glede na ime.