Kako ti še lahko pomagam?

Kot lahko vidiš, je spletna akademija na platformi Teachable zelo enostavna za kreiranje avtomatiziranih spletnih tečajev. Če še nisi domač s kreiranjem spletnih tečajev in te zanima, kako se to naredi, si oglej brezplačen spletni tečaj ... ali naroči svojega avtomatiziranega mentorja, ki te korak za korakom vodi skozi proces kreiranja spletnega tečaja.

V kolikor te zanimajo programi, kjer je več osebnega stika, priporočam trening vodenja izobraževalnih programov online oz. eŠolo eFacilitiranja, kjer je tehnično poznavanje sistemov in orodij za upravljanje učenja seveda osnova. Dodano vrednost pa prinašajo facilitatorsko - administratorsko - marketinške aktivnosti, ki se jih učimo v programu in jih lahko takoj, neposredno implementiramo na lasten program.

Čeprav je vzpostavitev in upravljanje eAkademije na Teachable preprosto, razumem, da je včasih lažje to prepustiti drugemu. eAkademijo na Teachable ti lahko vzporavim že v nekaj urah. Na voljo pa je tudi nadaljna mesečna podpora. Prijavi se na brezplačen posvet. da se pogovoriva o možnostih sodelovanja.

Ja, in nenazadnje podpiram tudi promocijo spletnega izobraževanja v Sloveniji. Zato če imaš že svoj spletni izobraževalni dogodek, ga na eDogodek.si/promoviraj